JESTE LI SPREMNI ZA OSVJEŽENJE?

MASKA ZA ČIŠĆENJE LICA

Ne znam kojem tipu kože pripadate, mada pretpostavljam da bi ovakav tretman odgovarao svakom tipu – maska za lice i vrat, od meda. Ukoliko imate problema za suvišnim masnoćama, perutanjem ili prljavštinom ili vam je koža ispucala na vjetru – podmladite se sa nanošenjem meda, nakon čega obavezno kožu nahranite dobrom podlogom.

POTREBNI SASTOJCI

Potrebna je samo kašika meda  (kašika za kavu), a meda napunite toliko da prekrije kašiku, više nije potrebno. Med bi trebao biti prirodan, domaći, a u ovom slučaju koristila sam livadski med. A za hranu poslije koristite prirodni preparat ukoliko možete, a u ovom slučaju riječ je o proizvodima Mystery kozmetike – u pitanju je melem na bazi kakao maslaca. Naravno, možete i sami napraviti jedan ovakav melem, ali ukoliko nemate vremena ili se ne snalazite dobro kao hemičar u kući iskoristite gotove proizvode.

NANOŠENJE

Koristim samo jednu namirnicu za masku jer više njih obično stvara nered, a med se pokazao sasvim dovoljan. Ja ga nanosim sa prstima jer je ljepljiv te bi sa blaznicama bilo više posla. A nakon nanošenja na lice(vrat i usne), ostavite 5 minuta da postigne odgovarajući efekat. Nakon toga isperite masku sa toplom vodom, pokupite vodu, a onda nanesite kremu za koju znate da će koži dati hranjive sastojke, ne da će zatvoriti pore ili nešto slično.

REZULTATI

Rezultat je najprije sjajna koža, a onda nakon upijanja kreme nevjerovatno blaga i meka na dodir, poput dječije.

kasika-meda

Med: Slavo Subotić, 051 830 310, 065 957 484, Gradiška

Melem: Mystery kozmetika

 

mystery1.png

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s