ONE RANDOM ACT OF KINDNESS Ovaj put namijenjen meni

Objava jednog teksta u Zborniku košta 10+10 eura. Nakon otvorenog deviznog računa, čije otvaranje je besplatno, potrebno je uplatiti iznos od deset eura po jednom radu u Zborniku, za koji provizija iznosi 10 eura. Autor trenutno nije u mogućnosti da izdvoji tu sumu.
Žiro račun: 4052 3900 0915 4505
Informacije na broj: +38766133783

Odobrenje rada poslano je juče:

Poštovana/i

Vaš rad/ovi koji ste poslali za ZBORNIK RADOVA KR BALKAN 2017 je prošao redakcijski kolegijum.
U folderu koji Vam šaljemo su primedbe (ako ih ima) i u tom smislu (ako ima primedbi) molimo Vas da nam odgovorite da li se slažete ili ne sa njima.
Vašu poruku napišite ovako ili na vrhu u folderu.
Ako ste saglasni sa primedbama, molimo Vas da nam to javite i po odluci naše Skupštine osnivača (http://www.krbalkan.rs/info/odluke.pdf) uplatite obavezno učešće od 1.200.00 RSD ili 10 EUR na naše račune PO JEDNOM RADU. Za učešće dobijate po 1 primerak knjige za svaki objavljen rad.
Ukoliko ste poslali više radova a ne želite da sve bude objavljeno molimo Vas da nas obavestite koje radove želite da objavimo u knjizi.
Link za instrukcije o uplati iz Srbije i inostranstva:
http://www.krbalkan.rs/info.html
Po izvršenju uplate Vaš rad/ovi će biti uvršten/i u knjigu.

Rad na knjizi možete pratiti na našem sajtu, link: http://www.krbalkan.rs/zbornik-radova_krbalkan2017.html i na „facebook“ stranici: Zbornik radova KR Balkan 2017 link https://www.facebook.com/zbornikradova/

Zbog finansijskih nedaća nismo u mogućnosti, kao ranije, da radimo dvostruku lekturu i lektorisane radove šaljemo Vama na odobrenje. Da bi uštedeli, ovog puta ćemo lektorisati gotovu knjigu i Vas obavestiti da svoje radove pogledate i date konačno odobrenje za štampu.

Vaša Kreativna radionica Balkan

Categories: Tags: ,

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s