ZAHVALNICA Uz vas je lako

Zaprimljena je još jedna prijava na konkurs za Zbornik radova ”Glasovi Melpomene’, sa tekstom pod nazivom – Zar i ti sine, Hriste.
Nedavno sam na FB-u spomenula da iščekujem novi broj Časopisa za društvenu i humanističku misao Noema Univerziteta u Banjoj Luci, u čijem izdanju se nalazi i moj prevod Mauricia Ferarisa: Realitizam. Postmoderni napad na realnost, te nije zgorega ponoviti vijesti i za moje blog pratioce, kako anagalicblog, tako i bonton i obogatisvojrjecnik.
Osim toga, radna verzija Zbornika radova KR Balkan 2017. takođe mi je dostupna (u kojem takođe čekam rad za objavljivanje), kao i tekst pod nazivom Kako znaš da te volim.
Ovaj period koristim za konkurisanje sa kratkim proznim radovima, te sam već dobila potvrdu prijema Tour guide Mostara za konkurs: Kako poboljšati životni stil u Bosni i Hercegovini, zatim konkurs za Zbornik književnih radova ‘Glasovi Melpomene’, posvećen jednoj od prvih srpskih objavljenih pesnikinja i prve žene u srpskoj književnosti koja se osmjelila da napiše i objavi prozno djelo – Jeleni J.Dimitrijević, čiji 155-godišnji jubilej od rođenja se obilježava ove godine; konkurs West Herzegowina Fest No.15. i konkurs za Zbornik Srpkinjo, majko i uteho.
Hvala vam svima na podršci i lijepim riječima. Hvala gospodinu Slavku Savkoviću posebno što me je oslovio – lave; hvala mojim bivšim đacima, sada već studentima koji su me razveselili komentarima poput – hrabri ste (Petar Lazić) ili da sam jedina profesorica sa čijeg časa nikada nisu HTJELI bježati – a jesu 🙂 (Šejla Cimirotić); hvala bivšim kolegama, a nadam se i budućim.
Vaša podrška mi mnogo znači.
Ostajte zdravo i uz neku dobru knjigu. Ukoliko imate nešto što vas kopka a o čemu bi se moglo više istražiti, pošto tragam za temom koja će me inspirisati za novi tekst za PULSE.RS magazin, pišite na ana.galic.bl@gmail.com.
Vaša Ana.
(Foto: hdfbcover)
Categories:

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s