MOJE TRI PJESME IDU DALJE Uvrštavanje na konkursu MILI DUELI 2017.

Na balkanskom online konkursu MILI DUELI 2017. sa ukupno 229 prijava (po tri pjesme), moje tri pjesme su odabrane u krug prvi.

Poznati članovi desetočlanog žirija su: Enea Hotić, profesorica srpskog jezika i književnosti i poznata pjesnikinja; druga od članova žirija je Anđela Turukalo, pjesnikinja iz Podgorice, pobjednica treće sezone Milih Duela; treći član je Duško Topić, umjetnik, glazbeni pedagog i folklorist, jedan od ovogodišnjh kandidata za nagradu za životno djelo u osječko-baranjskoj županiji (Republika Hrvatska); četvrti član je Simo Golubović, naš poznati umjetnik iz Subotice; peti član je Zdravko Odorčić, zagrbački pisac, pjesnik i izdavač; i šesti član jeste Jože Brenčić, umjetnik iz Vrhnike u Republiki Sloveniji.

Pjesme je vrjednovao organizator Duela, gospodin Nermin Delić, te svaku pjesmu ocjenjivao od ocjenama 1-5. Sada slijedi glasanje žirija za prolazak u drugi krug.

 

 

Categories: Tags: , ,

2 Comments

    1. Jeste, potpuno sam zaboravila na same pjesme, da sam ih uopšte i poslala; jedino sam se Nerminu javila i poželjela da mu ocu bude bolje. Danas sam ponovo pročitala sve tri pjesme.

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s