ANTIKVARIJAT RAMAJANA POKLANJA ‘Nigde nema te’

Sa našim novim saradnikom (a mojoj sreći nema kraja), gospodinom Miroslavom Gojkovićom, poznat knjigoljupcima pod imenom ANTIKVARIJAT RAMAJANA, ovog puta poklanjamo jednu od najprodavanijih knjiga u regionu, NIGDE NEMA TE, roman autorke Jelene Bačić Alimpić (objavljen u maju 2017. godine)!

DSCN6967_resize

U toku je Sajam knjiga u našem parkiću na šetalištu gdje će vam Miroslav rado izaći u susret i pomoći vam u odabiru knjige koja bi bila po vašem ukusu, a zaista izbor je raznovrstan – od filozofije i antičkih autora, preko kako sam Miroslav kaže veoma čitanih djela o Titu i bivšoj Jugoslaviji, knjiga za djecu, klasika , a svakako se tu nalaze i najnoviji hitovi u svijetu beletristike, kao i pravoslavna literatura, psihologija, priručnici i sl.

DSCN6962_resize

U narednom blogu vam donosimo Izbor za LJETO 2017. tako da nećete imati problema vi koji planirate sunčane dane provesti uz dobru knjigu. Do tada:

Odgovorite na pitanje:

• Kako se zove roman prvenac Jelene Bačić Alimpić?

Prvi čitalac koji tačno odgovori na FB stranici Author anagalicblog (stanovnik Banje Luke ili neko ko može doći u istu) dobitnik je ove knjige. Usrećite sebe ili nekog dragog lijepim poklonom!

jelena_bacic_alimpic.jpg
Foto: Jelena Bačić Alimpić

. . .

Protkan najdubljim emocijama i moralnim dilemama o dobru i zlu, o ljubavi i mržnji, o životu i smrti, poverenju i zahvalnosti u teškim životnim okolnostima, u romanu „Nigde nema te“ Jelena Bačić Alimpić britko i vešto ispisuje izuzetnu priču o nesvakidašnjoj ratnoj heroini iz Prvog svetskog rata.

(Izvor: laguna.rs)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s