POZIV ČITAOCIMA

Ne tako davno na mom blogu pojavile su se nove rubrike – sve zahvaljujući vama i vašoj pažnji koju posvećujete mojim tekstovima.

Saradnik mi je postao mladi Danilo Topić, multitalentovani pisac i mislilac, čije tekstove tek trebamo čitati; sa knjigama će vas počastiti kolega Miroslav Gojković, vlasnik Antikvarnice Ramajana, koji je postao takođe naš stalni sastavni dio bloga;

Rubrika Zajedno sa…namijenjena je zanimljivim i nadahnjujućim ljudima i njihovim zanimanjima. To su: Katarina Kostić i odlično Prerazmišljavanje; filozof Miodrag Živanović, kontra struja postojećem uvriježenom mišljenju većine, kako u svakodnevnom životu, tako i na Akademiji; School of skills, škola koja nas uči kako postati bolji, stvoriti optimalno radno i životno okruženje; tu je nevjerovatna gospođa Alis Marić i njen opštepoznati rad sa knjigama pod nazivom Čitaj Knjigu sa milionskim pregledima; Nikolina Petolas, umjetnica sa nadrealnim slikama koja je osvojila publiku i na našim prostorima i u inostranstvu i mnogi drugi.

Najavljujem predavanje pod nazivom AD HOMINEM, gdje ću u okviru Inicijative građana Kultura kulturi (početkom septembra u Domu omladine) imati čast da predstavim dio filozofskog naslijeđa našoj publici; govoriću o Aristotelovoj Politici, njegovom uticaju na mislioce iza njega, pa tako i na nas danas koji koristimo oruđe koje ne govori upravo tipkajući na svojim tastaturama čiji binarni jezik nam je Aristotelova logika omogućila.

Ovim putem pozdravljam sve koji su se odazvali na poziv i sami prijavili na saradnju i pozivam sve zainteresovane da se udružimo zajedno na angažovanoj svakodnevici. U ovom momentu ne možemo finansirati jedni druge, ali s vremenom se nadamo i takvim poduhvatima.

Sjetite se Šekspira:

‘Ako ti u pamćenju nije ostala ni najmanja ludost na koju te navela ljubav, nikad nisi voleo.’

Volite život i jedni druge.

Vaša Ana

Categories:

3 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s