PREDSTOJEĆI EVENT: A ŠTA TI MISLIŠ?Žena u životu i preduzetništvu

Konferencija na temu „Žena u životu i preduzetništvu“ Banja Luka 2017 pod sloganom „ A ŠTA TI MISLIŠ“ jedan je od predstojećih događaja u Banjoj Luci gdje ćemo se moći upoznati sa mišljenjem o životu žene i preduzetnika na našim prostorima i sa kakvim se problemima susreću.

Vrijeme i mjesto održavanja je 12. decembar 2017. godine, u hotelu Bosna , ul Kralja I Karađorđevića br. 97. Banja Luka.

Organizator konferencije je ITD marketing, sa Vesnom Krminac u ulozi domaćina najavljenog događaja, kao predstavnika, organizatora i direktora “Itd marketing” d.o.o. Banja Luka i moga bivšeg saradnika i velikog prijatelja.

Broj mjesta je ograničen a svoje učešće možete potvrditi putem e-mail na: rezervacije@itdmarketing.com kao i telefonom na tel: 065 657 444.
Konferenciju će otvoriti TV lice, poznata voditeljka i urednica Biljana Knežević, sponzori i govornici koji su već obezbijedili svoje mjesto su:
1. Mirjana Kolarić vlasnica butika Belloro i upravnica TC ZENIT Banja Luka
2. dr specijalizant stomatološke protetike Marija Đurić, direktor i jedan od suvlasnika Zu Stomatološka ambulanta „dr Đurić“ Čelinac
3. dr specijalista stomatološke protetike Ružica Bijelić-Cigan, direktor i vlasnik ZU Stomatološka ambulanta Dub-Dent Kozarska Dubica
4. Marinko Umičević inženjer obućarske tehnologije i izvršni direktor TO „Bema“ i odbornik grada Banja Luka.

Više informacija pogledajte klikom na: Žena u životu i preduzetništvu – Pod sloganom A ŠTA TI MISLIŠ?

Ja mislim posjetiti ovu konferenciju, a ti?

 

Categories: Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s