OBAVJEŠTENJE I ZA BLOG PRATIOCE

📢OBAVJEŠTENJE:
Da se poslužim POAKR metodom koju Marinoff koristi u terapiji, pa da dovršim sa ravnotežom (u smislu normalnog odvijanja života) – Author anagalicblog je još jednom pokušao da se prebaci na plaćenu domenu, tj. sa hostingom i domenom, a sa završetkom web-a na .com, te ni ovaj put nije uspio.
Rezultat koji je potrajao od decembra prošle godine je da ukoliko želim da mi neko pomogne kako bi Author anagalicblog postao vidljiviji te SEO optimizovan na Google i sl. pretraživačima, potrebno je mnogo više novaca, nego što je to neka akcijska ponuda, da bi te ljudi ozbiljno shvatili.
Osim ponuda za “poslovnu” saradnju koje je autorka dobijala putem Inboxa, a završavale bi se kada bih pomenula da mi više ti poslovnjaci ne pišu u romantičnom tonu (tipa, kako čovjek može provesti i čitav život te ne pronaći pravu ženu. Takvu ženu. I tome sl…), za sada nezaposlena autorka ostaje na neplaćenoj domeni, sa originalnim sadržajem, već četvrtu godinu zaredom.
Ukoliko postoji neko ko bi mi pomogao u prebacivanju sadržaja na novu domenu, a ja da platim hosting i domenu, tu sam. Ukoliko je neko voljan da me preporuči portalima, časopisima i novinama sa sadržajem koji možete naći na mojoj zvaničnoj stranici, slobodno me kontaktirajte putem e-maila na: ana.galic.bl@gmail.com.
Do tada, u znak podrške, podijelite stranicu, pozovite prijatelje da je lajkuju i podarite jedan lajk. Hvala vam!👏
(NAPOMENA: Ne koristim sponzorisanje, nemam pay pal račun, ne plaćam lajkove – only rule is – content is the king)
Do narednog puta!
Categories: Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s