BUDI GOSTUJUĆI BLOGER: Napiši autorski tekst

Želim pružiti priliku  mladim blogerima da se  istaknu i pokažu svoje znanje iz određenog područja kojim se već bave ili  namjeravaju  baviti, a to možete ostvariti tako što ćete objaviti tekst na mom blogu  iz odabranog područja te se tako pokazati kao znalci pred javnošću.

 

INTERES

Gost na blogu

 

Da biste postali gost na blogu potrebno je imati  interes za određeno područje. Cilj je da se za vas na blogu čuje kao za autoritet za to područje.

Na blogu već postoje neka područja za koja se možete prijaviti: filozofija, kreativno pisanje, prevođenje, psihologija, umjetnost, a ukoliko imate interesa za pisanje iz nekog područja čija kategorija još ne postoji na blogu, možete ga preporučiti i postati njegov autor.

Nedostatak iskustva ne mora biti prepreka ukoliko ste sposobni napisati kvalitetan tekst i imate područje interesa. Tu sam ja da vam pomognem oko:
1. SEO optimizacije ključnih riječi, teksta, slike i linkova u tekstu
2. Uređivačkog dijela
3. Odabira teme ukoliko lutate

 

ŠTA PREDUZETI

STUPI U AKCIJU

 

Ukoliko se odlučite gostovati na blogu, pošaljite mi kraću biografiju i e-mail na: ana.galic.bl@gmail.com, te mi napišite idejni okvir teksta sa kojim bi gostovali ili mi možete poslati i gotov tekst.

Nakon toga ću vas kontaktirati u kratkom vremenskom roku, a po odobrenju teksta ćete mi dostaviti i vašu fotografiju, odnosno fotografije koje biste priložili uz tekst (po želji), te linkove koje želite istaknuti radi sopstvene promocije – to su obično smjernice prema vašim društvenim mrežama (opcionalno).

 

PRIMJERI

Savršeni i ne tako savršeni blog postovi

 

Kako izgledaju najčitaniji tekstovi na blogu: UČENJE: KAKO NAPISATI DOBAR PROJEKAT?

Kako to izgleda kada budete u gostima: Adolescencija i sazrevanje – šta mogu da očekuju roditelji devojčica.

Dakle, ne mora vam prvi put sve izgledati savršeno. Riječ je o tome da pobijedite strah od pisanja ili izlaska u javnost sa vašim radom.

Čekam vas.

Vaša Ana

ana_logo

 

Fb: Author anagalicblog

Instagram: @authoranagalicblog

Twitter: @anagalicblog 

Linkedin: Ana Galić

e-mail: ana.galic.bl@gmail.com

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s