NJEGUJMO PISANJE: Opiši jedan san

Opiši jedan san. Jedan od meni najstarijih snova kojih se sjećam kao djevojčica bio je da liježem u grob i da sam kostur već. A i dan danas ne volim kosture, tačnije ne gledam ih nikad, a kamo li da ih volim, kao i sve ostale nazovimo ih strašne stvari, pa sam zato mišljenja da svim doktorima treba podijeliti po medalju za svakodnevne scene koje ne samo da gledaju nego i proživljavaju na poslu.

Dakle, neka poljana, sve je beživotno, raka me mrtvačka doziva, ja sam već kostur i uvlači me unutra. Čini mi se  da ih ima još, oko mene, mrtvaca, odnosno kovčega sa kosturima, ali samo su kosturi u pitanju, nema raspadljivog mesa ili slično.

Jako ružan osjećaj, tj. raspoloženje je prevladavalo kada sam se probudila, a sanjala sam ga puno puta, pa sam ga se još više bojala jer važi ono ako sanjaš isti san tri puta ostvariće ti se.

Ajde sad vi.

Pišite mi i na Fb stranici Author anagalicblog, a naćićete me i na Instagramu @authoranagalicblog.

Categories: Tags:

2 Comments

  1. Pojavio se Luka u nekoj svetlosti, a njegov osmeh obasjavao je ceo svet, kao i uvek.
    Reče mi “Ti možeš da budeš šta god hoćeš”. Ja mu odgovorih da je i on mogao da bude sve što je hteo a on me zagrli “Pa ja i jesam…dođi da vidiš”.
    Preletali smo veliku vodu, zlatnog i purpurnog odsjaja. Po njoj su polegle ptice dugihih boja. Prolazili smo kroz kamene lukove izrasle iz vode i shvatila sam da zaista možemo da budemo šta god hoćemo.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s