IZAZOV Dan bez tehnologije i njegova evaluacija

Neko vrijeme planiram da vam pljusnem ovaj izazov u lice, najprije sebi, a ovaj Fb i Instagram crash je dodatan dokaz koji sam ja svekrvi objasnila sa – zamislite sa u Njujorku nestane struje (što je i bio slučaj).
Provešćemo čitav dan bez bilo kakve najnovije vrste tehnologije – dopušteni su radio kasetofoni, cd plejeri, televizori (ako baš baš morate) – i fiksni telefoni. Svjesna sam da ljudi koji rade i nedjeljom jednostavno NE MOGU da se posvete ovom izazovu, ali mi ostali dajmo sve od sebe da to uspijemo.
Izazov traje 24 sata, počev od 00:00 večeras, 17.mart.
Nakon ta 24 časa, napisaću vam kako sam provela dan bez tehnologije i ima li ikakve razlike sa i bez konstantnog prevlačenja prstom preko malog monitora ili buljenja u ekran. Neće mi biti problem jer sam vodila dnevnik oduvijek, pa će biti i kao neka vrsta igre.
To isto očekujem i od vas.
MAXI challenge jeste vremenski period od sedam dana a to ćemo uraditi kada Author anagalicblog bude išao na godišnji odmor ili kada se dogovorimo – ipak je to u DANAŠNJEM poslovnom svijetu ravno…ne znam – Pompeji 27.08.79. godine.
Sretno!
NAPOMENA: Molim sve hejtere, šupljoglavce, smarače opšte prakse kako se to zna reći – da ZAOBIĐU ono što ih NE ZANIMA i nije predmet njihovog interesovanja, jer sam upravo pročitala toliko žestoke besmislene i ničim utemeljene napade na poziv novijeg datuma, a što dinosaurusi nikako da prihvate i još plus teže samo i jedino DA UČINE NEŠTO DA SE ČOVJEK OSJETI LOŠE, bez da ponude posao, alternativu, lijepu riječ i kreativnu kritiku. Hvala unaprijed!
Izazov možete pronaći klikom na Fb event: Izazov Dan bez tehnologije i njegova evaluacija

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s