Hej! Pa ja sam zdrava!

NINA JE POBIJEDILA RAK:
I samo ponavljam u sebi Nina zdrava si, zdrava si, zdrava si, zdrava si, zdrava si. I znate jesam !!!!!!!! I tako sam ponosna na sebe, na svoje nove grudi, na svoje ožiljke.

#supergirl

Be own hero

Isčekivanja nalaza od operacije, iako znaš da je sve to izvađeno pitaš šta će biti sad. Uvijek se bojiš da uvijek postoji šansa za kemoterapiju. Bila je srijeda, dobijam poruku od rodice. Da mi je gotov nalaz, već se sad bojim. Kad saznajem doktorica je prezadovoljna, nije očekivala da će biti ovako dobar nalaz. Nema kemoterapije, ide hormonalna terapija i radio terapija. Završila sam sa kemoterapijama zvanično.

Sutradan odlazim na Klinički centar, uzimam nalaz i pitam za svoju doktoricu ali je ona trenutno na operaciji. Sačekaj do 13 – 13:30. Odem do onkologije da vidim šta se sad dešava kako dalje, ali moj onkolog je bolestan na bolovanju je. Govore mi sestre da dođem sutra da me ubace kod nekoga, da mi pregledaju nalaz. Odem da popijem kafu i da proučim ove nalaze. Koliko ja razumijem lijeva dojka je dobroćudna pa i lijevi limfni čvorovi su negativni. Desna dojka prije…

View original post 392 more words

Categories:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s