POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI FILOZOFSKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BANJOJ LUCI I UDRUŽENJA ZA PROMOVISANJE KULTURE I MIŠLJENJA SOFIA BANJA LUKA

Saopštenje za javnost,

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI FILOZOFSKOG FAKULTETA UNIVERZITETA U BANJOJ LUCI I UDRUŽENJA ZA PROMOVISANJE KULTURE I MIŠLJENJA SOFIA BANJA LUKA

Na sastanku održanom 07. jula 2021. godine sa početkom u 10: 00 časova, u prostorijama dekanata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, Udruženje Sofia za promovisanje kulture i mišljenja Sofia Banja Luka je potpisalo sporazum o saradnji sa Filozofskim fakultetom.

Tom prilikom su se sastali potpisnici i zastupnici dvije pomenute strane i to dekan Filozofskog fakuleta dr Srđan Dušanić, kao i predsjednik Udruženja Sofia, Ana Galić, mr.

„Filozofskom fakultetu je važna saradnja sa organizacijama i udruženjima koje kroz praktične programe razvijaju zajednicu, budući da je naša strateška orijentacija da studentima što vjernije približimo mehanizme primjene teorijskih saznanja u savladavanju različitih društvenih izazova te razvoja prosocijalnih inicijativa“, saopštili su sa Filozofskog fakulteta.

Ovim sporazumom strukovno Udruženje Sofia nastavlja na radu i unapređenju osnovnih ciljeva udruženja, a to su razvoj i afirmacija filozofskih, naučnih i kulturnih vrijednosti BiH društva, te razvoj svestrane edukovane ličnosti.

U Banjoj Luci, 07.07.2021. godine                                                    
Ana Galić, predsjednik Udruženja Sofia

Foto: Filozofski fakultet Univerzitet u Banjoj Luci

Pogledati i: Потписан споразум о сарадњи са Удружењем за промовисање културе и мишљења Софиа Бања Лука

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s