ZABRANJENI FORUM Da li ste zadovoljni platom ako je uopšte imate?

Borba za svoja prava, osnovna ljudska prava, a najčešće su to u pitanju radnička – neka šutnja nikada više ne bude naša drugarica, neka se govori kako nam je. Tek tad će biti bolje. Obrazujte se žene, shvatite kada vas maltretiraju, zlostavljaju, ne tretiraju kao ljudsko biće. Sretan vam dan borbe za prava žena.

Ana Galić

Sinoć sam u emisiji Zabranjeni forum televizije PINK BIH, na poziv producenta emisije, gospodina Mirze Hadžibegović, gostovala sa svojom Radničkom pričom koju sam objavila na POZIV: Ispričajte svoju radničku priču,  Centra za građansku suradnju Livno a uz podršku Koalicije za bolju zaštitu radničkih prava.

PINK BIH3

Tema emisije je bila: Da li ste zadovoljni platom, ako je uopšte i imate?! a danas je u toku dana prebačen snimak i na you tube tako da možete čitavu emisiju pogledati klikom na link: Zabranjeni Forum-Da li ste zadovoljni platom? (22.06.2017.).

PINK BIH2

Posebno se zahvaljujem producentu, kao i voditelju emisije koji su svojim pristupom učinili radnika i njegovu priču bitnom kako za mene, tako i za svakoga ko se našao i nalazi u sličnim situacijama, a takvih je mnogo. Takođe pozdravljam gospodina Muju Čavčića, kao i Adisa Kedžu i Njegoša Samardžiju koji su govorili iz pozicija samog radnika, tzv. žablje perspektive.

PINK BIH

Uživajte.
Vaša Ana.

•…

View original post 70 more words

Categories:

Leave a comment