ZABRANJENI FORUM Da li ste zadovoljni platom ako je uopšte imate?

Sinoć sam u emisiji Zabranjeni forum televizije PINK BIH, na poziv producenta emisije, gospodina Mirze Hadžibegovića, gostovala sa svojom Radničkom pričom koju sam objavila na POZIV: Ispričajte svoju radničku priču,  Centra za građansku suradnju Livno a uz podršku Koalicije za bolju zaštitu radničkih prava.

PINK BIH3

Tema emisije je bila: Da li ste zadovoljni platom, ako je uopšte i imate?! a danas je u toku dana prebačen snimak i na You Tube tako da možete čitavu emisiju pogledati klikom na link: Zabranjeni Forum-Da li ste zadovoljni platom? (22.06.2017.).

PINK BIH2

Posebno se zahvaljujem producentu, kao i voditelju emisije koji su svojim pristupom učinili radnika i njegovu priču bitnom kako za mene, tako i za svakoga ko se našao i nalazi u sličnim situacijama, a takvih je mnogo. Takođe pozdravljam gospodina Muju Čavčića, kao i Adisa Kedžu i Njegoša Samardžiju koji su govorili iz pozicija samog radnika, tzv. žablje perspektive.

PINK BIH

Uživajte.
Vaša Ana.

• Najniža cijena rada se nije povećala od 2008.

• Ne postoje sindikalna Udruženja

• Nema produžetka kolektivnog ugovora

• Rješenje je u dijalogu svih odgovornih

• Budućnost nije u automobilskoj industriji nego u prekvalifikaciji i IT sektoru,

samo su neka od tačaka kojih su se gosti da li za pravom zainteresovanošću ili potpuno pomračenog uma dotakli, a o čemu možete nastaviti i sami razmišljati i pokušati djelovati

(Izvor: PINK BIH)

 

2 Comments

  1. Reblogged this on Author anagalicblog and commented:

    Borba za svoja prava, osnovna ljudska prava, a najčešće su to u pitanju radnička – neka šutnja nikada više ne bude naša drugarica, neka se govori kako nam je. Tek tad će biti bolje. Obrazujte se žene, shvatite kada vas maltretiraju, zlostavljaju, ne tretiraju kao ljudsko biće. Sretan vam dan borbe za praa žena.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s